Vw4ubfobrc6o2ubtkocb

Sann Styrka

- 6 nycklar för styrka och framgång, genom självkännedom!

Pris: 1.199 kr (959 kr exkl moms)

Kursens syfte/mål

Det övergripande målet med kursen är att du ska hitta, förstärka och använda dina styrkor på rätt sätt för välmående & framgång!

I kursen får du verktyg för att hitta och på bästa sätt använda

 • Dina styrkor
 • Dina utvecklingsområden
 • Dina kärnvärden
 • Dina drivkrafter
 • Dina prestationsnycklar

Du får även underlag för att göra din plan för hur du ska använda allt detta så att du kan agera genuint (sant), vilket ger dig en rad viktiga och värdefulla effekter:

 • Du får kraft och gör saker lättare
 • Du får styrka
 • Du blir trovärdig och inger respekt
 • Du inspirerar
 • Du mår bättre

Målgrupp

Kursen riktar sig särskilt till dig som:

 • Är mån om andra och kanske har glömt bort dig själv p.g.a. alla krav
 • Inte har tagit dig tid att stanna upp och fundera över vem du egentligen är och vad du är riktigt bra på
 • Vill coacha dig själv för att hitta ditt sanna jag, den du egentligen är

Mer om kursen

Genom kursen får du kunskap och verktyg för att lära känna dig själv ordentligt. Det är en oerhört viktig utgångspunkt för allt du gör! Du behöver veta vem du är, vad du gör bra, vad du behöver utveckla och hur du presterar som bäst för att nå framgång i det du gör. Det gäller oavsett om du vill byta yrke, du vill göra så bra ifrån dig som möjligt på ditt nuvarande arbete och kanske avancera uppåt i organisationen eller prestera bra på en enskild uppgift som t.ex. en muntlig presentation eller förhandling eller i livet allmänt sett. Du behöver känna till och låta dina styrkor lysa igenom. Då mår du också bra!

Kursen består av:

- Videor med information, inspiration och tips.

- Sammanfattande texter över innehållet i videon.

- Övningar i varje avsnitt (för varje nyckel) för att din egen reflektion. Övningarna är den största delen av kursen eftersom det handlar om dig och din utveckling.

- Underlag för din egen plan för hur du kan agera utifrån dina styrkor, kärnvärden, drivkrafter och prestationsnycklar. Det är då du når verklig framgång!

I kursen kan du enkelt ladda ner en arbetsbok som innehåller sammanfattningar av innehållet i kursen, övningarna och din plan. Den kan du spara för att ha allt samlat och för att komma ihåg vad du lärt dig om dig själv!

Tidsåtgång

Det tar 5-8 timmar att göra kursen. Tiden varierar beroende på hur lång tid du vill och behöver lägga ner på de reflektionsövningar som finns och din egen plan.

Hur det fungerar

- Direkt tillgång (efter att ha skapat konto och betalt med ditt kontokort).

- Helt på distans (utan krav på närvaro viss tid eller plats)

- I din egen takt (du delar upp kursen precis som du vill)

Pris

Priset för kursen är 1.199 kr (959 kr exkl moms). När du registrerar dig för kursen står det först att kursen kostar 959 kr. När du går vidare i processen läggs momsen på och den totala summa som dras från ditt betalkort är 1.199 kr (såvida du inte har en rabattkod som du angett korrekt).

Nöjd kund garanti!

Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!
Kontakta i så fall Sann Utveckling inom 30 dagar från det att du köpte kursen.


Din kursledare


Maria Bouvin
Maria Bouvin

Jag är utbildad jurist med bakgrund som advokat, domare, ombudsman och regionalt arbetsmiljöombud. Idag är jag diplomerad samtalscoach och mindfulnessinstruktör. Jag driver företaget Sann Utveckling där jag coachar, utbildar och inspirerar individer att leda sig själva och andra till välmående och framgång. Jag arbetar med Ledarskapsutveckling, med fokus på självledarskapet. Självledarskap är ett brett område där bl.a. stresshantering, personlig utveckling och karriärutveckling ingår. Att använda sin fulla potential helt enkelt. Jag har förmånen att kunna använda mig av och dela med mig av alla de kunskaper och erfarenheter jag har samlat på mig i de olika yrken och branscher jag har arbetat med. Jag blandar analys, kontroll, kvalité och intellekt med omtanke, flow, energi och intuition.

Under mina många år som advokat och domare har jag särskild erfarenhet av hur det är att arbeta i en kravfylld bransch och organisation samt de utmaningar som det innebär.

Jag har själv gjort en stor utvecklingsresa, genom att stärka min då så låga självkänsla, hantera min skadliga stress och arbeta bort ett alldeles för stort kontrollbehov. Jag har också egen erfarenhet av att helt byta bransch och att våga starta egen verksamhet, med alla utmaningar som det innebär.

Idag mår jag fantastiskt och arbetar med det jag verkligen vill. Jag använder mig av mina inre styrkor och drivkrafter och tar mig tid att stanna upp och känna efter hur jag mår och vart jag vill. Jag har hela vägen coachat och lett mig själv till den stora förändring jag uppnått.

Webbkurser är en del av den verksamhet jag bedriver. Titta gärna mer på hemsidan, www.sannutveckling.se, för mer information om min verksamhet och mina tjänster.

Jag vill inspirera dig att hitta och använda dina inre styrkor, stanna upp, lyssna inåt och våga följa ditt hjärta samt att ha ett gott förhållningssätt till både dig själv och andra. För dig som är ledare vill jag även inspirera dig att ta in de viktiga mjuka värdena när du leder andra. Tänk på att om individerna på en arbetsplats mår bra, mår även organisationen bra!


Lektionsplanering


  1. Dina styrkor
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  2. Dina utvecklingsområden
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  3. Dina kärnvärden
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  4. Dina drivkrafter
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  5. Dina prestationsnycklar
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  6. Genuint agerande
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  Avslutning
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen

Vanliga frågor


När börjar och avslutas kursen?
Du får tillgång till kursen direkt när du har betalat den. Därefter gör du kursen helt i din takt och avslutar den när du hinner. Jag vill dock rekommendera dig att göra kursen i ett någorlunda jämt flöde så att du får en bra överblick. Du kan gå tillbaka och göra om kursen, eller delar av den när du vill.
Är jag bunden till viss dag eller sätt?
Nej, när du köpt kursen gör du den när du vill och vart du vill! Du behöver bara logga in på din dator, surfplatta eller telefon och gå kursen helt i din takt och där det passar dig!
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under obegränsad tid, så länge kursen finns tillgänglig.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Jag vill självklart att du ska vara nöjd med kursen. Om du inte är det, kontakta mig så ska jag försöka ordna till det du är missnöjd med. Om du kontaktar mig inom 30 dagar från det att du först köpte kusen har du rätt att få pengarna tillbaka!

Gå med nu!