6pbg2pqpqr1n1xjhvwv5

Gratis mindfulnessmeditationer

- för mindre stress och ökad effektivitet

Här får du möjlighet att kostnadsfritt prova på mindfulness.

Du får:

  • en video med översiktlig introduktion till mindfulness.
  • en video med instruktioner och tips för din träning.
  • meditationsövningar för mindfulnessträning

Om du laddar ner appen "Teachable" (finns tyvärr endast för "iOS", ej Android) och därefter loggar in med samma användaruppgifter som du skapar när du registrerar dig för den här kursen får du smidig tillgång till kursen och kan enkelt komma åt meditationerna för smidig träning varje dag!


Din kursledare


Maria Bouvin
Maria Bouvin

Jag är diplomerad samtalscoach och mindfulnessinstruktör. Jag driver idag företaget Sann Utveckling där jag coachar, utbildar och inspirerar individer att leda sig själva och andra till både välmående och framgång (för ja, det hänger ihop!). Jag har coachat många ledare och medarbetare inom bl.a. ledarskap, stresshantering, karriärutveckling och personlig utveckling. Jag drivs att hjälpa dig som individ att hitta och använda din fulla potential, så att du kan lysa som den stjärna du är. Jag har också hållit många föreläsningar och workshops. Jag blandar analys, kontroll, kvalité och intellekt med omtanke, flow, energi och intuition.

Jag är utbildad jurist med bakgrund som advokat, domare, ombudsman och regionalt arbetsmiljöombud, men som du förstår har jag helt bytt karriär.

Jag har själv gjort en stor utvecklingsresa, både i livet och arbetslivet och chansen är stor att jag gått igenom liknande utmaningar som dig.


Lektionsplanering


  Presentation
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  Meditationer
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  Avslutande ord
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen

Gå med nu!