6pbg2pqpqr1n1xjhvwv5

Gratis mindfulnessmeditationer

- för mindre stress och ökad effektivitet

Här får du möjlighet att kostnadsfritt prova på mindfulness.

Du får:

  • en video med översiktlig introduktion till mindfulness.
  • en video med instruktioner och tips för din träning.
  • meditationsövningar för mindfulnessträning

Om du laddar ner appen "Teachable" (finns tyvärr endast för "iOS", ej Android) och därefter loggar in med samma användaruppgifter som du skapar när du registrerar dig för den här kursen får du smidig tillgång till kursen och kan enkelt komma åt meditationerna för smidig träning varje dag!


Din kursledare


Maria Bouvin
Maria Bouvin

Jag är utbildad jurist med bakgrund som advokat, domare, ombudsman och regionalt arbetsmiljöombud. Idag är jag diplomerad samtalscoach och mindfulnessinstruktör. Jag driver företaget Sann Utveckling där jag coachar, utbildar och inspirerar individer att leda sig själva och andra till välmående och framgång. Jag arbetar med Ledarskapsutveckling, med fokus på självledarskapet. Självledarskap är ett brett område där bl.a. stresshantering, personlig utveckling och karriärutveckling ingår. Att använda sin fulla potential helt enkelt. Jag har förmånen att kunna använda mig av och dela med mig av alla de kunskaper och erfarenheter jag har samlat på mig i de olika yrken och branscher jag har arbetat med. Jag blandar analys, kontroll, kvalité och intellekt med omtanke, flow, energi och intuition.

Under mina många år som advokat och domare har jag särskild erfarenhet av hur det är att arbeta i en kravfylld bransch och organisation samt de utmaningar som det innebär.

Jag har själv gjort en stor utvecklingsresa, genom att stärka min då så låga självkänsla, hantera min skadliga stress och arbeta bort ett alldeles för stort kontrollbehov. Jag har också egen erfarenhet av att helt byta bransch och att våga starta egen verksamhet, med alla utmaningar som det innebär.

Idag mår jag fantastiskt och arbetar med det jag verkligen vill. Jag använder mig av mina inre styrkor och drivkrafter och tar mig tid att stanna upp och känna efter hur jag mår och vart jag vill. Jag har hela vägen coachat och lett mig själv till den stora förändring jag uppnått.

Webbkurser är en del av den verksamhet jag bedriver. Titta gärna mer på hemsidan, www.sannutveckling.se, för mer information om min verksamhet och mina tjänster.

Jag vill inspirera dig att hitta och använda dina inre styrkor, stanna upp, lyssna inåt och våga följa ditt hjärta samt att ha ett gott förhållningssätt till både dig själv och andra. För dig som är ledare vill jag även inspirera dig att ta in de viktiga mjuka värdena när du leder andra. Tänk på att om individerna på en arbetsplats mår bra, mår även organisationen bra!


Lektionsplanering


  Presentation
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  Meditationer
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen
  Avslutande ord
Tillgängligt om dagar
dagar efter att du köpt kursen

Gå med nu!